30/11/2021

CSU Craiova se dezice de programul de meci în care fecesebiștii erau considerați ”scârboși”

CSU Craiova se dezice de programul de meci în care fecesebiștii erau considerați ”scârboși”, dar pretinde că, oricum, FCSB e o echipă abandonată de fani.

”Universitatea Craiova nu are nici o implicare în redactarea și distribuirea pe stadion a pamfletului realizat de suporteri la meciul de duminică seara, nici un angajat al clubului nefiind angrenat în acest demers. Universitatea Craiova își respectă adversarii, indiferent de denumirea pe care o poartă, nu instigă publicul împotriva lor și respectă competițiile la care participa.

Universitatea Craiova a câștigat în acești ani cel mai prețios trofeu din fotbal: publicul! Universitatea Craiova are suporteri minunați, creativi și independenți, care realizează și finanțează din propriile buzunare diverse acțiuni. Un fapt de neconceput pentru FCSB, o echipă abandonată de fani și ținută în prim-planul mass media doar prin declarațiile zgomotoase ale patronului”, se scrie în comunicatul de presă al clubului din Oltenia.

Înaintea partidei de la Severin, la care au asistat aproximativ 15.000 de spectatori, în tribune s-a împărțit un program de meci, care a conținut și o pagină ce a stârnit replici dure din partea roș-albaștrilor. ”Fecesebistul, o specie scârboasă, pe cale de dispariție!” este titlul materialului, care i-a revoltat pe șefii liderului.

Programul a fost editat de craiova-maxima.ro, dar platforma ar fi susținută de CSU Craiova.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.