13/08/2022

Ce a căutat Gică Popescu la sediul FRF. Foto în articol

Ce a căutat Gică Popescu la sediul FRF pentru echivalarea unor cursuri de antrenor făcute de fostul internațional în urmă cu mai mult timp.

Dorin Goian, fostul fundaș al Stelei, s-a întâlnit la sediul FRF cu Gică Popescu, încarcerat în 2014, cu o zi înainte de alegerile pentru șefia forului din 2014, alegeri adjudecate de Răzvan Burleanu.

”Și pentru mine a fost o surpriză să mă văd cu Gica Popescu aici, ne-am bucurat cu toții să-l vedem aici, în sală, am și făcut o fotografie cu el. Este un mare om, un fost mare jucător și oriunde merge, lumea este bucuroasă să fie în preajma lui”, a mai spus ”Goe”.

Gică Popescu a fost prezent la FRF pentru echivalarea unor cursuri de antrenor făcute mai de mult.

Goian urmează în acest moment cursurile de antrenori și adezvăluit care sunt tehnicienii săi preferați.

”Nu am un model de antrenor, sunt mai mulți care îmi plac, dar e prea devreme să vorbim de modele de antrenori. Mourinho îmi place mult. Walter Zenga mi-a plăcut mult, Protasov mi-a placut, Delio Rossi, un antrenor foarte bun, dar nu prea îmi place să am multe modele, vreau să fiu eu”, a încheiat Goian.

”Pentru mine personal, contează mult prea puțin schimbarea numelui, tot Steaua rămâne. Poate pentru suporterii cei mai pătimași înseamnă mai mult, dar pentru mine este Steaua și când mă uit la TV joacă Steaua București. Acum, cu succesul împotriva lui Dinamo, au revenit acolo sus, este important ce vor face în meciul cu Astra. Dacă vor reuși să câștige și meciul cu Astra, atunci cred că vor lua o opțiune serioasă pentru câștigarea titlului.

Și Viitorul merge bine, cred că va fi o luptă în doi pentru câștigarea campionatului. Ar fi o surpriză dacă Hagi ar câștiga campionatul. Steaua era catalogată ca având prima opțiune, dar orice echipă care va câștiga campionatul înseamnă că o merită. Viitorul a fost mai constanta în evoluții și rezultate, vom vedea ce va fi, dar eu cred că Steaua va fi cea care va triumfa la final”, a declarat Dorin Goian, citat de DigiSport.

Post-ul Ce a căutat Gică Popescu la sediul FRF. Foto în articol apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.