30/11/2021

Cum au sărbătorit doamnele din Parlament ziua de 8 Martie: Concert de muzică populară, dedicație de la un coleg deputat

Cum au sărbătorit doamnele din Parlament ziua de 8 Martie. Zecile de doamne din Parlament au fost răsfățate de ziua lor de către colegi cu buchete imense de flori, bomboane dar și cu un mic concert de muzică populară.

Majoritatea aleșilor s-au prezentat încă de dimineață la Parlament cu zeci de cutii de flori sau cu sacoșe pline de dulciuri pe care le-au dăruit doamnelor deputat sau angajatelor din Legislativ.  Un gest ieșit din tipare, practic în premieră în Parlament, l-a făcut deputatul PNL Cornel Olaru care, pe lângă buchetele de flori le-a oferit doamnelor și un mic concert omagial, prezentat de trei interpreți din comuna Horia, județul Alba.

”Numai la Crăciun a mai fost concert de muzică pe holurile Parlamentului. Eu am considerat că și doamnele noastre merită să fie încântate cu un mic concert de muzică tradițională ardelenească”, a spus Olar, (foto).

Nu numai senatoarele și deputatele au avut parte de cadouri ci și angajatele Palatului Parlametului, care au primit ca bonus și reducerea cu 2 ore a programului de muncă, ele primind liber de la conducere să plece acasă la ora 15.00 și nu la 17.00, așa cum pleacă de obicei.

”A fost un gest foarte frumos din partea șefilor noștri că ne-au dat voie să plecăm mai repede acasă. Ne-am bucurat și de florile și bomboanele primite de la domnii parlamentari”, ne-a spus o angajată a Senatului.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.