18/07/2024

Fostul soț al Lorei se însoară în luna septembrie. Dan Badea și-a cerut iubita de soție în Las Vegas

Fostul soț al Lorei se însoară în luna septembrie. Dan Badea și Mădălina au stabilit data nunții, iar evenimentul va avea loc pe 2 septembrie, într-un local de lux din Capitală.

Fostul soț al Lorei se însoară în luna septembrie și este mai fericit ca niciodată. Comediantul Dan Badea și-a cerut iubita de soție în Las Vegas, iar după căsătorie speră să devină și părinți.

Fostul soț al Lorei se însoară în luna septembrie. Dan Badea și-a cerut iubita de soție în Las Vegas

Fostul soț al Lorei se însoară în toamnă

“Cererea de căsătorie a avut loc în Las Vegas. I-am dat telefonul unui om care se afla acolo. Eram pe terasă lângă fântâni. Oamenii au venit să vadă inelul. Nunta va avea loc pe 2 septembrie la un local din Pipera. Va fi ceva pe măsura Vegasului. Abia aștept să vină copilul. Mi-am luat un pisoi acum, ne pregătim. După luna de miere, sper să vină și copilul.E un moment în viață când trebuie să se întâmple asta.”, a declarat Dan Badea la Pro tv. Recent, Dan Badea a recunoscut că a fost înșelat de fosta soție, însă nu se teme să se recăsătorească.

 

Post-ul Fostul soț al Lorei se însoară în luna septembrie. Dan Badea și-a cerut iubita de soție în Las Vegas apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *