30/11/2021

Andreea Tonciu are planuri mari cu fetița ei. “Să nu fie ca mine”

Andreea Tonciu are planuri mari cu fetița ei. Bruneta vrea ca Rebecca să devină model internațional, pentru că este frumoasă și este convinsă că va avea o carieră frumoasă în modeling.

Andreea Tonciu are planuri mari cu fetița ei. Vedeta se ocupă doar de creșterea micuței Rebecca și a refuzat să angajeze o bonă.

Andreea Tonciu are planuri mari cu fetița ei. “Să nu fie ca mine”

Andreea Tonciu are planuri mari cu fetița ei, Rebecca

„Toată ziua stau cu ea. Noi ne chinuim cu ea, dar mama o îndoapă. Să fie manechin celebru. Nu cum am fost eu. Să fie model internaţional, să nu fie ca mine. Că uite ce fată frumoasă am! Nu seamănă cu mine deloc. Seamănă cu tati. Rebecca are 12 kilograme.Deocamdată nu mai vreau copii.Nu mai am timp de nimic. Nu am bonă. Mama mai stă seara cu Rebecuţa.  El aleargă să ne facem şi noi o casă nouă. a declarat Andreea Tonciu la Pro tv.

Zilele trecute, fetița Andreei Tonciu s-a îmbolnăvit. „E bolnăvioară. A răcit, pentru că am ieșit cu ea afară în parc  și a făcut bronșită…”, a declarat Andreea Tonciu.

 

Post-ul Andreea Tonciu are planuri mari cu fetița ei. “Să nu fie ca mine” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.