20/10/2021

Andrei Ștefănescu se pregătește de botez. Când își creștinează artistul fiul

Andrei Ștefănescu se pregătește de botez. Artistul a devenit tătic în luna februarie a acestui an.

Andrei Ștefăănescu, colegul lui kamara din trupa Alb-Negru, a devenit tătic pentru prima oară în februarie, atunci când iubita sa, Antonia, a adus pe lume un băiețel. Micuțul a primit numele Ayan Andrei.

Andrei Ștefănescu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl văd în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de concurent la “Te cunosc de undeva!”, și-a luat foarte în serios rolul de tătic. Nu-i mai este frică să-și țină fiul în brațe și nici să-i schimbe scutecele.

“Cred că deja m-am obișnuit cu postura de tătic. Nu e așa de greu, ba chiar e interesant. Mă distrez uneori privindu-l și jucându-mă cu el. Nu-mi mai este teamă să-l țin în brațe, ba chiar am ajuns să-l liniștesc de multe ori. Îi schimb și scutecele, dar împreună cu Antonia, singur încă nu am încercat”, a declarat artistul.

Andrei Ștefănescu se pregătește de botez. Evenimentul va avea loc în mai sau iunie

Cântărețul mărturisește că, după spusele apropiaților, băiețelul seamănă deocamdată mai mult cu el.

“Seamănă mai mult cu mine. Doar eu sunt bărbatul în casă! Dar sper să semene și cu Antonia, pentru că băieții sunt mult mai dulci dacă iau din trăsăturile mamei”, mai spune el.

Copilașul va fi botezat la sfârșitul lunii mai sau la începutul lui iunie de Tibi, un bun prieten al lui Andrei, și de mama acestuia.

“Nu știu dacă va avea o tematică anume dar, cu siguranță, va fi un botez minunat”, a explicat Andrei Ștefănescu.

Componentul trupei “Alb Negru” recunoaște că, o dată cu venirea pe lume a fiului său, viața i s-a schimbat în totalitate.

“Sunt mai liniștit și mai fericit și simt că viața mea a devenit mai importantă”, a afirmat acesta.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.