25/06/2024

EXCLUSIV / Sișu și Puya sunt iar La Familia! Din nou împreună, după 12 ani plini de procese și detenții

La 20 de ani de la debutul lor, cei doi vor scoate un album intitulat ”Codul bunelor maniere” și vor concerta din nou împreună.

Cei doi au câștigat în instanță titulatura artistică La Familia pe care Vlad Dragoș (BUG Mafia) o avea înregistrată la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) și care le-a încredințat-o rapperior, iar ulterior le-a interzis să o mai folosească din cauza ”stagiilor” în spatele gratiilor ale lui Tudor Sișu. Procesul a început în 2009,  perioadă în care Puya (Dragoș Gărdescu) susținea că trupetele de la BUG Mafia i-a cerut 15.000 euro de pentru a se putea folosi de el în continuare.  Noul album vine la 11 ani de la ultimul lansat sub titulatura La Familia iar videoclipul melodiei cu care cei doi revin pe piața muzicală se numește ”În realitate”, iar la filmări au participat fetițele lui Puya și noua vedetă a Pro Tv, luptătorul MMA Sandu Lungu.

Sișu și Puya sunt iar La Familia

Numele de La Familia a fost revendicat de Vlad Dragoș după ce, în 2003, Sișu a fost arestat și condamnat la 3 ani închisoare sub acuzația de consum și trafic de droguri de mare risc, încarcerat la Penitenciarul ”Mioveni”, Argeș.

După 2 ani în spatele gratiilor Sișu a fost eliberat condiționat însă arestat din nou, cu aceleași acuzații. Rapperul a rămas după gratii până în 2007. După alți trei ani de judecată, Sișu a fost condamnat la o nouă pedeapsă de patru ani cu executare. Nici Puya nu a stat prea mult ”Sus pe bar” la începuturile lui 2000. Hip-hoperul a fost reținut de poliție timp de patru luni în Bruxelles, Belgia, bănuit că facea parte dintr-o rețea de falsificatori de carduri, fapt pe care l-a povestit chiar el.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *