27/10/2021

Horațiu Mălăele, pe aceeași scenă cu fiul său. Cei doi joacă în spectacolul „Ediție specială”

Horațiu Mălăele, pe aceeași scenă cu fiul său. Marele artist va apărea alături de băiatul său în spectacolul „Ediție specială”.

Horațiu Mălăele, maestrul ironiei și al hazului ascuțit,  va fi secondat de fiul său, Bogdan Mălăele și de muzicianul Radu Captari,  într-un nou spectacol fascinant: ”Ediție Specială”. Avanpremiera noului proiect marca Horațiu Mălăele, care a fost virgin până la vârsta de 25 de ani, va avea loc, marți, 18 aprilie, la Cinema PRO, începând cu orele 19:30.

Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele tătăl, care este cetățean de onoare al orașului Fetești, și fiul având momente spumoase de dialog actoricesc sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă prin stări afective intense, pornind de la lacrima emoției și ajungând, în mod evident, la râsul în hohote.

Noul spectacol are la bază texte puternice, pline de emoție, pigmentate cu momente „Best of Horațiu”, culese din cele mai aplaudate reprezentații ale actorului, un act artistic ce va demonstra încă o dată că nu poți să nu îl iubești pe Horațiu Mălăele, atunci când metamorfozele scenice comunică simple adevăruri.

Muzica, special aleasă de Radu Captari și melodiile noi compuse pe texte ce aparțin maestrului Horațiu Mălăele, vor întregi universul în care spectatorul va râde cu poftă timp de o oră și jumătate.

Ediția Specială a serii de 18 aprilie, va fi urmată de proiecția filmului „Funeralii Fericite“, o comedie cel îl aduce în prim plan pe Horațiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor.

Filmul ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră imbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.