18/04/2024

Sosia Andrei, față în față cu Cătălin Măruță. Ce i-a transmis artista

Sosia Andrei a fost prezentă pentru prima oară în platoul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță. Tânăra din Republica Moldova a cucerit publicul cu înfățișarea sa.

Sosia Andrei a stat pe canapeaua lui Măruță, iar interpreta a intrat în direct la tv și a putut sta de vorbă cu tânăra  care este extrem de atrăgătoare.  Andra a declarat că are nevoie de o femeie care să stea cu copiii în timp ce ea se delectează la un film sau la diferite activităţi relaxante.

Sosia Andrei, față în față cu Cătălin Măruță. Ce i-a transmis artista

Sosia Andrei, în emisiunea lui Măruță

„Aşa mai reuşim şi noi să mergem la un film, că n-am mai mers de mult. Bona filipineză e plecată din ţară.” a declarat Andra la Pro tv. Ana Creascov, a studiat jurnalismul în România și Polonia, iar prietenii îi spuneau mereu că seamănă cu Andra. Potrivit ea.md, recent, a acceptat provocarea de a fi machiată și coafată exact ca artista, iar reacția interpretei nu a întârziat să apară.

„Te pup, sora mea geamănă. Te felicit, Ana!! Ești foarte frumoasă și îți stă foarte bine așa! Și chiar semănăm, să știi! Să știi că multe fete îmi trimit poze și îmi spun că ar semăna cu mine și foarte rar se întâmplă să mă și convingă, dar în cazul tău pot confirma: și machiată, și nemachiată, parcă ești sora mea geamănă!”, i-a transmis Andra pe contul de socializare, în urmă cu doar câteva zile.

Post-ul Sosia Andrei, față în față cu Cătălin Măruță. Ce i-a transmis artista apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *