29/05/2024

Bush senior, vizitat de fiul său la spital. Cum arată fostul președinte american în vârstă de 92 de ani

Fostul președinte american George H.W. Bush a fost vizitat la spital de un alt fost președinte american – fiul său. Cei doi au fost fotografiați împreună, aceasta fiind prima poză cu Bush senior de când a fost internat în spital.

Fostul președinte George H.W. Bush a fost internat pentru a doua oară în ultimele patru luni, într-un spital din Houston. În vârstă de 92 de ani, fostul lider primește tratament pentru pneumonie. Aflat în spital, el a fost vizitat de fiul său, George W. Bush. O fotografie cu cei doi a fost publicată pe Twitter, în care amândoi zâmbesc.

Totodată, purtătorul de cuvânt al familiei George W. H. Bush a anunțat că acesta începe să îș revină. El fusese transportat la spital, deoarece o tuse puternică îl împiedica să doarmă, iar medicii au descoperit că acesta avea pneumonie şi l-au tratat.

”Preşedintele Bush este într-o stare foarte bună şi va rămâne sub observaţie până ce îşi recapătă puterea”, se arată într-un comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al familiei Bush, Jim McGrath.

Familia a încercat să păstreze secretă internarea pentru că nu voia să genereze îngrijorări în perioada Paştelui.

În ianuarie, fostul preşedinte a fost internat pentru o problemă respiratorie acută în Spitalul Metodist din Houston. Atunci, Barbara Bush l-a urmat în spital din cauza unei bronşite, iar cuplul prezidenţial a ratat ceremonia de inaugurare a preşedintelui Donald Trump la Casa Albă.

Post-ul Bush senior, vizitat de fiul său la spital. Cum arată fostul președinte american în vârstă de 92 de ani apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *