25/06/2024

Fiica lui Andrei Gheorghe a împlinit 18 ani. Cum arată Katarina și cine a surprins-o de ziua ei

Fiica lui Andrei Gheorghe a împlinit 18 ani, motiv pentru care familia și prietenii i-au făcut o surpriză de proporții. Pentru că nu se aștepta la asta și a fost luată prin surprindere, Katarina a fost la un pas de a face atac de panică.

Fiica lui Andrei Gheorghe a împlinit 18 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară, care îi seamănă din ce în ce mai mult tatălui ei. Katarina a povestit în direct la tv, prin ce emoții a trecut de ziua ei.

Fiica lui Andrei Gheorghe, la vârsta majoratului

„M-am speriat foarte tare, era să fac atac de panică. Pentru moment, n-am înţeles ce s-a întâmplat, m-au luat prin surprindere. Nu mi-am dat seama de absolut nimic”, a spus Katarina, fiica mijlocie a lui Andrei Gheorghe  la Antena Stars, despre petrecerea surpriză.

„Eu m-am gândit la asta, evident, că nu şi-a mai serbat ziua din clasa a doua şi m-am gândit că majoratul este cea mai bună ocazie de a reîncepe această tradiţie pentru că este minunat să ai prietenii aproape şi a trebuit să minţim toţi şi a trebuit să minţim toţi, ceea ce nu se obişnuieşte la noi în familie… noi plănuim asta de vreo lună, a declarat mama Katarinei. La sfârșitul anului trecut, mama lui Andrei Gheorghe a avut probleme grave de sănătate.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *