12/08/2022

Declaratii incredibile despre Bianca : “E inceputul sfarsitului pentru Bianca… Miroase a parfum de puscarie.”

Scandalurile în care este implicată Bianca Slav par să nu se mai termine. După ce s-a certat în platou cu fostul ei coleg, Capatos, roșcata este acum atacată.

Credibilitatea Biancăi a avut foarte mult de suferit după escapada de la Paris cu Adrian Cristea, care a dus la divorțul de Victor Slav. Mircea N. Stoian este de părare să se apropie sfîrșitul mediatic al roșcatei și face dezvăluiri incendiare despre trecutul acesteia.

“Se sparge buboiul în cazul triunghiului Bianca, Victor, Cristea! Aşa cum am spus de multe ori, încep să apară dovezile. Acum iese la iveală-cu probe-ceea ce eu am spus acum câteva luni. Bianca, sex în grup cu Cristea, scandalul cu Capatos pe care îl urăşte mai mult decât pe mine etc…Să vedem când ajungem la capitolul << droguri, boli venerice, trafic de persoane >>. Miroase a parfum de puşcărie. Am avut din nou dreptate, Bianca nu se va mărita cu Cristea nici măcar pentru bani. El nu o vrea decât pentru sex, aşa cum a declarat. Concluzia!? E începutul sfârşitului pentru Bianca. Urmează drama… După care, tragedia… Spectacolul adevărat acum începe. Bianca e în corzi, rănită şi muşcă. Îi va fi fatal!”, a scris fostul coleg al roșcatei pe contul său de Facebook.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.