06/12/2021

Băiețelul lui Dinu Maxer a împlinit 6 ani. Ce cadou a primit Andreas din partea părinților

Băiețelul lui Dinu Maxer a împlinit 6 ani, iar mama lui, Deea, a făcut publice mai multe imagini cu Andreas de pe vremea când era mai mic. Fanii i-au urat la mulți ani, pe contul de socializare.

Băiețelul lui Dinu Maxer a împlinit 6 ani, iar artistul și soția lui i-au pregătit lui Andreas o surpriză de proporții. „Fericirea noastră ! Azi, faci 6 anișori de când ne bucuri viețile! Te iubim enorm! La multi ani!”, a fost mesajul Deei Maxer postat pe contul de Facebook.

Băiețelul lui Dinu Maxerseamănă perfect cu tatăl lui

La scurt timp, artista le-a mărturisit tuturor ce dacou a primit fiul ei, cu ocazia împlinirii celor șase ani. Astfel că, familia Maxer s-a mărit cu încă un membru. „Noul membru al familiei Pufi Un porcușor de guineea. Andreas e foarte încântat de cadou”, a mai scris Deea în mediul virtual.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.