25/06/2024

Bărbații din Insulele Feroe își caută neveste în alte țări. Care este motivul

Numărul femeilor din Insulele Feroe este atât de mic, încât bărații sunt nevoiți să-și caute neveste în alte țări. Ei preferă însă soțiile din Thailanda și Filipine

Bărbații din Insulele Feroe întâmpină probleme atunci când încearcă să-și întemeieze o familie. Populației insulelor situate între Scoția și Islanda se ridică la aproximativ 50.000 de locuitori, însă numărul bărbaților este cu 2.000 mai mare decât cel al femeilor. Mai mult, femeile tinere părăsesc de multe ori insulele pentru a studia și nu se mai întorc, astfel că bărbații au început să-și caute neveste în alte părți. Ei găsesc partenere de viață în țări precum Thailanda sau Filipine, mulți ditre ei căutând o soție pe paginile de internet.

Locuitorii din Insulele Feroe își caută jumătatea pe siteuri precum Thaicupid.com

Astfel, peste 300 de femei au părăsit țările călduroase din sud-estul Asiei pentru a se muta pe Insulele Feroe, după ce și-au cunoscut partenerii prin intermediul unor astfel de siteuri.

“Am avut anumite preocupări, pentru că tot ce lăsa în urma era complet diferit”, a mărturisit Jan Slaetalid, fare și-a cunoscut soția, pe Athaya, pe internet. Cei doi au devenit recent părinți, însă Athaya recunoaște că a avut probleme să se adapteze.

“Ceilalți localnici sunt în vârstă, iar mulți dintre ei nu vorbesc engleză. Oamenii de vârsta noastră lucrează”,  a mărturisit femeia, care a mărturisit că a avut probleme să se obișnuiască cu temperaturile din Feroe, unde iernile durează câte șase luni.

Acum, însă, tot mai multe femei din țara ei, Thailanda, aleg să locuiască în micuțele insule, iar femeia a început să adore noua viață. “Jacob (fiul ei – n.r.) se joacă pe plajă, înconjurat de dealuri verzi. (…) Nu este poluarea, nu este infracționalitate. Mulți copii nu au parte de aceste lucru în zilele noastre. Acesta ar putea să fie ultimul paradis de pe pământ”, spune Athaya, cu inima deschisă.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *