23/05/2024

Elena Gheorghe, apariție uimitoare după ce a anunțat că este din nou gravidă

Elena Gheorghe, apariție uimitoare după ce a anunțat că este din nou gravidă. Viitoarea mămică pregătește un nou single, motiv pentru care a făcut o ședință foto spectaculoasă. Vedeta s-a transformat într-o indiancă sexy.

Elena Gheorghe, apariție uimitoare pe contul de socializare. Vedeta poartă costumul tradițional din India și aste pentru că cel mai probabil aceasta filmează pentru un nou videoclip.

Elena Gheorghe, apariție uimitoare, după ce a anunțat că va deveni mamă

“Bine ai venit MAI, să fii o lună cu mult soare”, a scris Elena Gheorghe pe contul de socializare, care va deveni mamă pentru a doua oară, în mai puțin de trei luni. Recent, artista a dezvăluit că va deveni din nou mamă. Interpreta a postat pe Facebook o imagine emoționantă, în care fiul ei îi pupă burtica de gravidă. Alături de fotografie, vedeta a scris și un mesaj emoționant. „Împart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasa veste, mi-e greu să vă spun în cuvinte, de aceea vă dedic, in premiera aceasta fotografie: Nicholas, eu și…burtica„, a scris Elena Gheorghe pe contul de socializare.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *