19/07/2024

Bendeac și Andreea Vasile, din nou împreună! Vezi unde s-au afișat cei doi actori fără perdea!

A iubit-o cu patimă şi a fost dispus chiar să o transforme în doamna Bendeac, însă ea a considerat că altele îi sunt priorităţile. Acum, Bendeac și Andreea Vasile sunt din nou împreună. 

Mai exact, Bendeac și Andreea Vasile fac parte din distribuția piesei „Doctori de femei”, care este adaptarea lui Emanuel Pârvu a piesei lui Georges Feydeau a€“ „Tailleur pour dames”.

Cu câţiva ani în urmă,  Mihai Bendeac era pe punctul de a se căsători cu Andreea Vasile, fostă concurentă la „Big Brother”.

Rar scriu despre fostele mele relaţii și, mai ales, când la mijloc este cea mai lungă relaţie din viaţa mea, logodna cu Andreea Vasile. Ar fi putut să devină, profitând de uriașul val de notorietate la momentul ăla, vreo Daniela Crudu. Dar, într-un mod atât de firesc, ea și-a urmat cu modestie munca. Fiindcă în meseria asta e cu muncă, e cu ulcer de nemâncat la timp, e cu sânge uneori…

Revenind, am început relaţia și devenisem școcat de faptul că mă târam la cumpărăturile săptămânale de la hypermarket și ea făcea lista, care e mai scumpă, care e mai ieftină, care e mai profitabilă. Andreea gătea (nu cred că mai făcuse asta vreodată), îl scotea pe frate-meu în parc, repeta cu colegii, filma pentru film și nu știu când le făcea pe toate astea. Și-n tot acest timp, acumula, acumula multă cultură, teatru. Devenise obsedată de profesia ei. Andreea e exemplul clasic de femei care ar fi putut avea totul și a ales miracolul”, scria Mihai Bendeac pe blogul personal în 2011, declarând că se simte onorat că i-a fost logodnic.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *