23/05/2024

EXCLUSIV/ Denisa Manelista e la un pas să se izoleze complet de lume. Nu mai primește în casă decât bioenergoterapeutul

Denisa Manelista este tot mai slăbită și orice influență din exterior îi face și mai mult rău. Din acest motiv, artista a decis să rupă legăturile cu lumea și să selecteze la sânge pe cei care îi trec pragul.

A renunțat la televizor, la internet și este la un pas să renunțe și la telefon. Este supărată tare pe colegii ei de breaslă care nu contenesc să-și dea cu părerea despre starea ei și, se pare, doar un terapeut care lucrează cu bioenergia îi mai trece pragul. Deși sănătatea îi este tot mai șubredă și medicina modernă nu mai funcționează în cazul ei, Denisa este optimistă și trăiește cu convingerea că se va face bine. Și pentru a-i conserva acest tonus, bărbatul cu are trăiește a devenit mai mult decât protector, aproape agresiv, amenințând că va răspunde cu violență oricăror hărțuiri sau intruziuni nedorite în viața fetei de 27 de ani.

Denisa luptă cu o boală cumplită, ciroza, iar medicii se arată neputincioși în fața stadiului avansat în care se află. Totul a pornit de la o hepatita B nedepistată, iar acum, artista își pune toate speranțele în terapii alternative și produse naturiste.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *