22/01/2022

Șeful FRF, Răzvan Burleanu, a văzut cu ochii lui ce înseamnă spiritul U Cluj. ”Șepcile roșii” au făcut spectacol cu ”Steaua” | FOTO&VIDEO

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a văzut cu ochii lui ce înseamnă spiritul U Cluj. Prezent la Cluj-Napoca pentru meciul naționalei cu Danemarca, de duminică seară, șeful de la Casa Fotbalului a fost prezent, sâmbătă. la partida pe care ”Șepcile roșii”, intitulate mai nou ACSF Alb-Negru al Studenților Clujeni, au disputat-o cu  Someșul Gilău, în etapa a 19-a din Liga a IV-a 

Circa 1.500 de fani au venit la terenul din Baza Sportivă ”Dan Anca” să încurajeze echipa manageriată de fost internațional Ioan Ovidiu Sabău. Cu trei vedete în echipă, Gabriel Giurgiu (34 de ani), campion al României cu Oțelul, Octavian Abrudan (ex-Steaua) și Dorin Goga, 32 de ani, fost golgheter la Poli Timișoara și Rapid, U Cluj și-a zdrobit advresarii, scoe 11-0.

Cei de la  Someșul Gilău au jucat într-un echipament roș-albastru și cu sigla veche a Stelei pe piept. Căpitanul echipei a vrut parcă să arate că echipa Armatei poate convieții cu echipa lui Becali și a purtat șort cu emblema FCSB.

Fanii ”Șepcilor Roșii” l=au imppresionat pe președintele FRF, Răzvan Burleanu: ”O atmosferă foarte frumoasă şi acest lucru vine ca urmare a faptului că vorbim despre un club de tradiţie, cu o structură de management, în acelaşi timp, foarte bună şi împreună cu suporterii au reuşit să gândească un proiect care, din punctul meu de vedere, poate reprezenta un adevărat model pentru toate echipele de tradiţie, care astăzi, din păcate, nu le mai avem pe prima scenă a fotbalului românesc”.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a venit la meci împreună cu membrii Comitetul Executiv și cu directorul tehnic Mihai Stoichiță. Managerul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a stat în dreapta șefului federației

Golurile au fost marcate de Iuliu Hațiegan (24), Lemac (29, 38, 58, 59), Goga (30, 43), Baba Ndaw Seck (74, 88), Rogozan (40), Hațiegan (24), Takacs (75).

Senegalezul Baba Ndaw Seck (21 de ani), care a debutat cu o dublă, a fost adoptat repede de clujeni, care l-au botezat Vasile. Aceștia l-au încurajat de la primele atingeri de balon: ”Come on, Vasile!”.

Suporterii alb-negrii au aplaudat la scenă deschisă cea de-a 16-a victorie a Universității Cluj din actuala stagiune a Ligii a IV-a, „studenții” aflându-se pe prima poziție din serie, cu 49 puncte și un golaveraj astronomic 112-6.

În tribună s-a aflat și o suporteră specială. Rodica Badiu, 47 de ani, vine în cărucior la toate meciurile de acasă ale ”Șepcilor roșii”. ”Țin cu U Cluj de la patru ani, de când m-a adus tata prima dată la stadion. Am făcut meningită când eram bebeluș, nu am mers niciodată în picioare. Pentru că știrile despre U Cluj sunt rare în presă de când joacă în Liga IV-a, căpitanul de echipă Gabriel Giurgiu mi-a dat numărul lui de telefon să-l sun când vreau să aflu informații despre echipă”, a precizat Rodica pentru Libertatea.

Ultrașii de la peluza improvizată au cântat și au scandat pe toată durata partidei. Nici fanii de la tribună nu s-au lăsat mai prejos și au intonat imnul echipei de câteva ori, ba mai mult au creat mici probleme pompierilor. O țigară aruncată spre teren a provocat un mic incediu. O porțiune de iarbă uscată a luat foc, iar tifoșii i-au luat finuț peste picior, scandând: ”Brătrânilor, așa vă vrem mereu!” și ”Cine n-are bătrâni, să-și cumpere”.

”Șepcile roșii” au jucat pe terenul din Baza Sportivă ”Dan Anca” pentru a menaja gazonul de pe Cluj Arena, fieful obișnuit pentru meciurile de acasă. Biletul de intrare a costat 10 lei. Managerul Ioan Ovidiu Sabău a precizat că ACSF Alb-Negru al Studenților Clujeni are 800 de abonați.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.