29/05/2024

Luciano Moggi a intrat din nou în fotbal, la 80 de ani! E șef peste un fost club al armatei dintr-o țară est-europeană. Se luptă la titlu cu un fost dinamovist

Luciano Moggi a intrat din nou în fotbal, la 80 de ani! E șef peste un fost club al armatei dintr-o țară est-europeană. Se luptă la titlu cu un fost dinamovist.

Luciano Moggi, „tartorul” care a făcut jocurile de culise la Juventus Torino până când clubul italian a fost trimis în B, în urma celebrului scandal „Calciopoli”, din 2006, revine în fotbal după 11 ani.

Luciano Moggi, „creierul” acelor jocuri de culise a fost interzis pe viață în fotbal. În Italia, nu și în restul lumii. Iar controversatul fost director general de la Juventus Torino a trecut Adriatica, devenind conducătorul unui fost club al armatei, Partizani Tirana!

Luciano Moggi a intrat din nou în fotbal, la 80 de ani! Se luptă la titlu cu Predescu!

Cu 6 etape înainte de finalul campionatului, Partizani Tirana e pe locul 2, cu 62 de puncte, la egalitate de puncte cu Kukesi. O altă echipă aflată în lupta pentru supremație este Skenderbeu Korce (59 de puncte după 30 de etape). La campioana ultimelor șase sezoane din Albania joacă și ex-dinamovistul Cornel Predescu, care, în ultima vreme, a fost mai mult rezervă!

„Datorită experienței pe care o are, Moggi poate ajuta clubul să ajungă la cel mai înalt nivel. Nu doar la nivel național, cât și internațional”, au scris albanezii pe propriul site în materialul în care au anunțat numirea lui Moggi.

Partizani Tirana are 71 de ani vechime, a câștigat 15 titluri și 15 Cupe ale Albaniei, dar n-a mai gustat din bucuria unui titlu din sezonul 1992 – 1993.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *