16/09/2021

Bianca Dragusanu si Adi Cristea, au petrecut 45 de minute in toaleta unui club din Bucuresti

Orice s-ar spune despre Adi Cristea si oricate femei i-ar fi trecut prin pat, un lucru pare din ce in ce mai clar: fotbalistul este topit dupa Bianca. Dupa ce i-a bagat mortu’ in casa invitand-o la Paris, Printul cauta acum sa fie peste tot in preajma ei. Ca printr-o minune… care a luat forma unui mesaj primit pe telefon, sambata seara, Cristea a aflat ca roscata se distreaza intr-un club de fite, impreuna cu Vica Blochina si Vika Jigulina.

Si-a tras repede un costum si o pereche de ochelari de tocilar si s-a teleportat la doi pasi de Dragusanca.

Imbracata intr-o rochie alba, Bianca a fost in centrul atentiei mai mult decat sarbatorita – Vika Jigulina. A dansat un pic, dar s-a tinut scai de Vica Blochina. Si, desigur, de telefon care, potrivit unor apropiati, i-ar fi servit drept mijloc de comunicare cu Printul. In jur de ora 1 noaptea, nici roscata si nici fotbalistul n-au mai fost de gasit. Cativa ochi vigilenti i-ar fi vazut, insa, iesind pe rand, din toaleta, dupa 45 de minute de absenta.

Intorsi la locurile lor, ea – la prietene, el – la bar, Bianca si Cristea nu si-au mai intersectat drumurile toata noaptea. Doamna Slav a plecat singura acasa, cu jeep-ul propriu. Fotbalistul, in schimb, dupa ce a baut votca, s-a lasat dus de un amic. Drumul spre casa i-a deschis apetitul pentru saorma. Si-a trimis prietenul sa ia doua la pachet si au mers sa se… bucure de ele in apartamentul “printului”.

Curios este faptul ca fotbalistul a preferat sa manance o lipie cu de toate, in loc sa-si comande ceva mai rafinat chiar in clubul din care plecase. Gestul ar putea sa alimenteze zvonul potrivit caruia Adi Cristea ar fi in pragul falimentului. Bianca, in schimb, traieste in continuare pe picior mare. A doua zi a dat iama in magazinele cu haine din mall, ca sa-si reinnoiasca garderoba.

Bianca pare sa-si revina incet, incet dupa separarea de Victor. Desi divortul va putea fi declarat abia peste doua saptamani, roscata traieste si se distreaza ca o femeie singura si independenta. Un singur gest facut de Victor Slav weekend-ul acesta mai aduce aminte ca cei doi sunt in continuare sot si sotie. Prezentatorul a avut o intalnire cu tatal Biancai, Jimy Dragusanu. Incantat de revedere, Victor a postat o fotografie si un comentariu pe contul de facebook: “O seara linistita in compania unui om cu un caracter frumos si o sinceritate rara”. Nu este exclus ca Jimmy Dragusanu sa fi incercat sa ii impace pe cei doi, asa cum a declarat public ca si-ar dori.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.