25/01/2022

Gina Pistol e brunetă și are breton. Vedeta a suferit o schimbare radicală

Gina Pistol e brunetă și are breton. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare total schimbată. Vedeta și-a pus o perucă și le-a arătat fanilor rezultatul.

Gina Pistol e brunetă și are breton. Vedeta și-a schimbat look-ul pentru filmările de la „Chefi la cuțite”, spre încântarea fanilor care sunt de părere că iubita lui Alin Cocoș arată mult mai bine așa. „Atenție, se filmează”, a scris Gina Pistol. Mai mult, fosta concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a purtat o bluză transparentă, ce i-a pus în valoare bustul generos.

Gina Pistol e brunetă și are breton…pentru filmări

„Îmi tremură mâna pe aparat”, „Ce bine îți stă”, „Te prinde așa”, „Frumos”, sunt câteva dintre comentariile fanilor de pe contul de socializare.

De 3 ani, viața sentimentală a Ginei Pistol pare aranjată, ea fiind iubita lui Alin Cocoș. În trecut însă, blonda a avut probleme serioase cu bărbații, pe care nici ea nu își explică de ce îi…intimida. Gina Pistol nu a dus lipsă niciodată de admiratori, însă puțini au fost cei care s-au încumetat să o abordeze. Pe unii, ceva din comportamentul ei îi făcea să stea la distanță, iar alții nu au reușit să înțeleagă felul ei de a fi, implicit glumele din dotare

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.