24/03/2023

O tânără își vinde silicoanele folosite pe eBay. Cât cere pentru ele

O tânără de 25 de ani își vinde silicoanele folosite pe eBay, suma de la care începe licitația fiind de 500 de lire sterline, scrie Daily Mail.

Gemma este un model care la împlinirea vârstei de 25 de ani a primit cadou o pereche nouă de implanturi de silicon.

După ce și-a primit cadoul, tânăra s-a gândit că ar fi păcat să arunce vechiile implanturi, așa că le-a scos la licitație pe eBay.

În postarea de pe site-ul de vânzări Gemma spune că: ”Aici am implanturi mamare pe care le-am folosit timp de 7 ani și care au fost puse de un chirurg de pe strada Harley. Mi-am făcut operația înainte să împlinesc 18 ani și le-am schimbat recent la împlinira a 25 de ani”.

Întrebată de jurnaliștii MailOnline despre anunțul său, tânăra a spus că l-a postat ”parțial în glumă, parțial pentru că anumiâi oameni cumpără lucruri ciudate pe eBay. Iar dacă e să câștig niște banii din lucrurile vechi, de ce să nu o fac”.

Ce spun medicii despre implanturile cu silicon refolosite

Esteticienii susțin, însă, că folosirea unor implanturi second-hand este periculoasă. ”Nimic nu poate opri o persoană să își vndă implanturile folosite, sau o alta să le cumpere, dar refolosirea lor ar fi foarte periculos și nu cred că vreun chirurg ar fi de acord cu le folosească”, a explicat Dr Dan Dhunna.

Îngrijorarea medicilor este că cineva ar putea să cumpere aceste implanturi și să le ducă în țări precum Tailanda, unde intervențiile chirurgicale la negru se pot face la tot pasul și unde ar putea găsi persoane dispuse să le folosească.

În ceea ce privește prețul lor, esteticianul susține că într-o clinică prețul unei perechi de silicoane ar fi în jur de 600 de lire sterline, dar la acesta se adaugă intervenția chirurgicală, anestezia și spitalizarea, prețul final ajungând în jur de 6.000 de lire.

Post-ul O tânără își vinde silicoanele folosite pe eBay. Cât cere pentru ele apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *