30/06/2022

Bianca nu mai are nicio speranta ca s-ar putea impaca cu Victor Slav.

Desi s-au prezentat la notar in urma cu doua saptamani si au introdus actele de divort, Bianca si Victor Slav au avut o perioada in care au mai tatonat terenul, astfel ca mai existau sperante ca cei doi se vor impaca, in cele din urma, hotarand sa ma idea inca o sansa mariajului.

Numai ca toate sperantele roscatei au fost spulberate in cursul zilei de luni cand, invitat la o emisiune televizata, Adrian Cristea a jucat si ultima carte si a prezentat sms-uri potrivit carora el si Bianca s-ar fi vazut de mai multe ori. Si se pare ca gestul lui a reusit sa umple paharul, din perspectiva lui Victor, care a hotarat sa mearga pana la capat cu divortul. Astfel ca, in ultimele zile, prezentatorul TV si-a schimbat radical comportamentul fata de Bianca. Daca, pana atunci, el i se adresa cu apelativul “iubire” si dadea semne ca mai poate fi induplecat, ulterior acestei aparitii Slav a schimbat foaia la 180 de grade:

“S-a rupt totul, nu mai exista cale de intoarcere. Eu am inceput sa ma resemnez cu divortul. Asta e, l-am pierdut pe Victor desi l-am iubit enorm, dar viata trebuie sa mearga mai departe. M-am impacat cu ideea ca vom divorta. Viata nu se termina, totusi, aici. Nu am ce face, nu pot sa sufar la infinit, sa ma inched in casa. Victor e mult mai rece cu mine, in ultimele zile am vorbit foarte putin si numai banalitati, nimic special, nimic despre noi doi. Imi dau seama ca se indeparteaza cu fiecare zi care trece”, a povestit Bianca unor prietene, in cursul zilei de ieri.

Se pare ca roscata chiar e determinate sa isi continue viata si sa nu lase suferinta pe care o simte sa o cufunde intr-o depresie periculoasa. Desi nu se simte deloc bine din punct de vedree psihic, Bianca incearca sa isi ocupe timpul cu cat mai multe activitati, pentru a mai uita de suparare:

“Trebuie musai sa ma ocup de afacere sis a gasesc un alt spatiu in care sa ne mutam. Pana in Berceni fac foarte mult pe drum, de la mine de acasa, sper sa gasesc ceva mai aproape. Iar in weekend mi-am propus sa ies cu fetele, vineri seara este ziua de nastere a Vicai Jigulina si petrecem in club”, le-a mai spus Bianca prietenelor ei.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.