13/08/2022

Pilotul a luat-o razna si a “furat” avionul cu 239 de oameni la bord ???

Noi ipoteze care dau fiori au apărut despre soarta celor 239 suflete de la bordul Boeingului 777 care a dispărut fără urmă sâmbătă, 8 martie. Pilotul a luat-o razna sau piraţii au deturnat avionul în zbor.

Potrivit unei teorii şocante, hackerii s-ar fi putut folosi de un telefon mobil pentru a prelua controlul avionului care plecase din Kuala Lumpur şi se îndrepta spre Beijing, dispărut fără urmă.

Un expert antiterorist crede că viteza, altitudinea şi direcţia aeronavei ar fi putut fi schimbate pur şi simplu prin trimiterea de semnale radio de la un mic dispozitiv de la distanţă. Însă teoria că însuşi pilotul Zaharie Ahmad Shah ar fi cel care a deturnat zborul MH370 este cel mai mult vehiculată în rândul investigatorilor.

FBI-ul spune că este posibil ca sutele de pasageri să fi fost duse într-o locaţie secretă, unde sunt ţinuţi ca ostatici. Căpitanul Zaharie e bănuit a fi un fanatic susţinător al liderului Opoziţiei din ţara sa, Anwar Ibrahim.

El ar fi luat-o razna după ce Ibrahim a fost închis pentru homosexualitate cu câteva ore înainte de dispariţia avionului. Vinovăţia pilotului este susţinută şi de faptul că acesta şi-a mutat soţia şi cei trei copii din casa familiei cu o zi înainte de dispariţia aeronavei.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

2 comentarii

  1. Sper sa ii gaseasca si sa fie in viata !

  2. Nu cred ca mai sunt in viata dupa atata timp de cand ii cauta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.