15/07/2024

Nadine, dezvăluiri despre mariaj. Ce spune vedeta

Nadine, dezvăluiri despre mariaj. Vedeta a vorbit dschis despre cum percepe ea căsătoria.

Nadine, pe numele ei întreg Nadine Voindrouh, s-a făcut remarcată în showbiz-ul din România după ce a partcvipat la show-ul „Școala Vedetelor”. Ulterior, vedeta a prezentat numeroase emisiuni de televiziune.

În viața privată, Nadine este căsătorită cu avocatul Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un băiețel, Noah.

 

Nadine, dezvăluiri despre mariaj. „Când monotonia s-a instalat”

 

Nadine a explicat cum a reușit să treacă peste monotonia în cuplu.

„Când m-am maritat, știam că în timp, tot ce simt pentru el, soțul/ iubitul se va transforma în altceva. Știam, deoarece nu m-am măritat de la 20 de ani, fără să am habar pe ce lume trăiesc. Când monotonia s-a instalat, în loc să-i reproșez lui Apostolescu ( soțul) că nu-mi mai zice, că nu-mi mai face, mi-am suflecat mânecile și m-am reorientat către mine și către familie. Am luat punctul de concentrate de pe el și „neputințele” lui, cât și de pe starea mea de … plictis.

Cu Brad Pitt de m-aș mărita, tot aș ajunge să dau ochii peste cap de nervi și exasperare, cu Halle Berry de s-ar însura, tot ar ajunge să-i spună: „femeie, mult vorbești !” Este parte din firescul unei casnicii. Să te bosumfli este ca și cum te-ai supăra ca măgarul pe sat. #rezista! Dacă îmi permiți gluma. Rezistă, trece repede. În 10 ani e ca și cum n-ar fi fost ? dar ce copii frumoși și ce familie frumoasă ?”, a declarat Nadine.

Post-ul Nadine, dezvăluiri despre mariaj. Ce spune vedeta apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *