11/12/2023

Cum a ajuns Ramona Gabor la Dubai. Vedeta a făcut mărturisiri

Cum a ajuns Ramona Gabor la Dubai. Sora cea mică a Monicăi Gabor s-a confesat la TV.

Ramona Gabor, sora cea mică a Monicăi Gabor, a petrecut sărbătorile pascale în România. Ea este stabilită de mulți ani la Dubai, acolo unde a reușit să se impună ca model, dar și să aibă propriile afaceri, ducând o viață de lux departe de granițele țării.

Ramona Gabor a fost invitată în platoul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, unde a făcut mărturisiri.

 

Cum a ajuns Ramona Gabor la Dubai. Cu ajutorul unui prieten

„Am ales Dubaiul pentru că am avut un prieten acolo, care era deja model și care mi-a zis că pentru fete sunt mult mai multe joburi decât pentru baieți! Și m-am dus efectiv pentru o lună, din prima zi am avut deja un casting, am cunoscut 200 de modele, mi-am făcut foarte ușor prieteni și a fost așa un curs normal, care pe mine m-a făcut să mă simt confortabil.

Treaba cu fabrica am început-o un pic mai târziu, după ce mi-am dat seama că nu pot fiu model pentru totdeauna, deși am o viață foarte activă din punct de vedere al modelingului. Am început prin a face o linie de haine de plajă pentru femei”, a spus Ramona Gabor.

Post-ul Cum a ajuns Ramona Gabor la Dubai. Vedeta a făcut mărturisiri apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.