23/02/2024

EXCLUSIV/ Julia Jianu nu aruncă banii pe tratamente cosmetice. Preferă cremele mai ieftine!

Artista pare a fi o soție model. A acceptat să rămână singură, acasă, iar partenerul său în alt oraș, pentru binele familiei și, în plus, evită cheltuielile inutile. Julia Jianu nu aruncă banii pe tratamente cosmetice.

Julia Jianu locuiește singură, de mai bine de doi ani. Asta pentru că, soțul său, Bogdan, are job-ul său din cinematografie, iar punctul său de lucru s-a întâmplat a fi la câteva zeci de kilometri de capitală, mai precis la Târgoviște.

Cei doi s-au obișnuit deja cu ideea, mai ales că totul este spre binele și bunăstarea familiei. Ea câștigă bani din cariera sa artistică, în timp ce și el are job-ul său bine plătit. Rămasă singură în capitală, Julia nu s-a pus însă pe cheltuit ceea ce câștigă. Din contră, s-ar putea spune că spre deosebire de alte vedete, care investesc sume semnificative în tratamente cosmetice, ea este mult mai atentă pe ce aruncă banii.

Motivul pentru care preferă cremele ieftine!

Artista spune că preferă cremele ieftine, asta și datorită efectului pe care-l au asupra tenului său.

”Nu investesc foarte mult în tratamente cosmetice, merg pe creme naturiste. Ador uleiurile, dar nu cele foarte scumpe. Ulei de germeni de grâu, de semințe de struguri, toate neamurile și am observat că la tenul meu uscat se potrivesc. Nu sunt atât de scumpe. Dar pe cât de ieftine sunt, pe atât de extraordinare s-au dovedit a fi pentru mine. Pentru un ten gras nu sunt potrivite, dar pentru mie e minunat să folosesc ceva natural, cu rezultate foarte bune. Nicio cremă scumpă nu a dat acest randament”, a mărturisit artista pentru Libertatea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *