14/06/2024

Fetița Biancăi Drăgușanu i-a cucerit pe toți cei prezenți la botez. Cum a îmbrăcat-o mama ei aproape de miezul nopții

Fetița Biancăi Drăgușanu i-a cucerit pe toți cei prezenți la botez. Mama ei a îmbrăcat-o cu o rochiță de prințesă, iar Sofia a făcut senzație în rândul invitaților. Vedeta s-a ținut de cuvânt și a schimbat trei ținute, la botezul fetiței sale.

Fetița Biancăi Drăgușanu a fost creștinată duminică, 7 mai, la o biserică din Pipera. Vedeta și-a dorit o petrecere pe cinste și a reușit, pentru că toată lumea s-a distrat la botezul Sofiei Natalia, în vârstă de 7 luni.

Fetița Biancăi Drăgușanu, în centrul atenției

Aproape de miezul nopții, Bianca a făcut publică pe contul de socializare o imagine în care apare alături de fiica ei. Prietenii virtuali le-au admirat rochiile superbe. „Absolut superb”, „Sofia este o prințesă”, „Petrecere frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Dumincă, Bianca Drăgușanu și Andreea Bănică au ales să-și creștineze copiii, culmea fix la aceeași oră. Deși ambele au stat panicate din pricina prognozei meteo, câștigătoare la acest capitol a fost Bianca Drăgușanu. Divinitatea a fost de partea ei și, miraculos, ploaia s-a oprit preț de câteva clipe.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *