30/11/2021

Ce a făcut Mihai Trăistariu cu șuvița de păr a mamei lui moarte. „O să vă spun eu cel mai terifiant lucru”

Ce a făcut Mihai Trăistariu cu șuvița de păr a mamei lui moarte. Artistul a făcut dezvăluiri în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cântărețul Mihai Trăistariu a trecut prin momente cumplite în urmă cu 11 ani, atunci când a pierdut-o pe mama lui, Natalia, de care era foarte apropiat.

Aceasta a încetat din viață în anul 2006, în urma unui atac de cord.

Artistul a fost invitat la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde a făcut dezvăluiri despre cea care i-a dat viață.

Ce a făcut Mihai Trăistariu cu șuvița de păr a mamei lui moarte. „Se poate clona într-o zi”

Mihai Trăistariu a mărturisit că a păstrat o șuviță din părul mamei lui, în speranța că la un moment dat o va putea clona pe cea care l-a adus pe lume.

„O să vă spun eu cel mai terifiant lucru – eu sunt mai mult pe partea ştiinţifică. Ştiţi ce am făcut? Când a murit mama, gândindu-mă că se poate clona într-o zi, i-am luat o şuviţă de păr.

Şi o am şi în ziua de azi într-o carte şi am zis: «Bă, când o să zică ăştia că e gata clonarea» – deja ei testează… Pe animale au reuşit, dar trăiesc puţin, 5-6 ani. Şi uite aşa mă revăd cu mama”, a declarat Mihai Trăistariu, care recent a vorbit despre relațiile sale.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.