25/01/2022

Cătălin Măruță a reacționat după ce Moroșanu l-a acuzat că a “depășit limita bunului simț”

Cătălin Măruță a reacționat după ce Moroșanu l-a acuzat că a “depășit limita bunului simț”, după cum a spus-o chiar sportivul imediat ce a părăsit emisiunea de la Pro tv. Luptătorul a postat un mesaj dur pe contul de socializare.

Cătălin Măruță a reacționat după ce Moroșanu l-a acuzat de atitudine nepotrivită. Realizatorul tv a scris un mesaj public, în care le explică tuturor că nu a avut nicio intenție să-l supere pe Moroșanu.

Cătălin Măruță a reacționat după ce Moroșanu l-a acuzat că a “depășit limita bunului simț”

Cătălin Măruță a reacționat după ce Moroșanu l-a acuzat public

„Am văzut postarea lui Morosan Catalin de pe Facebook si mi-am dat seama ca s-a suparat. Ieri, chiar si dupa plecarea acestuia din emisiune, am tot crezut ca este o gluma de-a lui. Ne stim de mult timp. Am glumit, am ris impreuna, este un om cu simtul umorului si un om care – de la celebrul „lasa-mi cucu-n pace!” si pina la farsele televizate – a dovedit ca stie ce inseamna un show de televiziune. Va spun sincer, nu mi-a trecut nicio clipa prin cap ca s-ar putea supara asa de tare pentru faptul ca l-am provocat sa vina in acelasi platou in care erau luptatorii straini care se vor bate intre ei astazi pentru sansa de a-l intilni pe 6 mai, la Madrid, pe campionul nostru. Eu sper ca Morosanu va intelege ca n-am vrut sub nicio forma sa il supar si sa ma ierte daca am insistat prea mult sa isi intilneasca posibilii adversari. Bafta Moro!”, a scris Măruță pe Facebook.

Supărarea cunoscutului luptător român vine după ce acesta ar fi fost provocat peste măsură de realizator, care îl avea invitat pe un posibil adversar al său, americanul Hulk. „Ceea ce s-a întâmplat la Măruţă depăşeşte limita bunului simţ, de dragul audienţei era în stare să ne pună cap în cap şi să ne batem în direct! Nu permit nimănui să îşi bată joc de muncă mea, când vine vorba de sport nu fac concesii cu nici o televiziune, este lipsă de respect în faţă celor care mă susţin şi mă urmăresc la toate meciurile în momentul când îmi reprezint ţară oriunde în lume! Nu cred că voi mai merge la Măruţă cu altă ocazie!”, a scris Cătălin Moroşanu.

Post-ul Cătălin Măruță a reacționat după ce Moroșanu l-a acuzat că a “depășit limita bunului simț” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.