30/11/2021

Nicoleta Guță s-a pozat înainte de spectacol, însă fanii au rămas mască.”Oprește-te! Ești anorexică”

Nicoleta Guță s-a pozat înainte de spectacol și a făcut imaginea publică pe contul de socializare. Artista a slăbit atât de mult, încât admiratorii acesteia sunt convinși că în curând, aceasta va deveni anorexică.

Nicoleta Guță s-a pozat înainte de spectaco, machiată și foarte sexy, într-o rochie mulată pe corp. Prietenii virtuali s-au speriat și au sfătuit-o pe aceasta să se oprească din slăbit.

 Nicoleta Guță s-a pozat înainte de spectacol, însă fanii au reacționat imedit

”Opreşte-te! Nu exagera cu slăbitul că ţi se văd oasele. O să devii anorexică.”, ”Ai slăbit foarte mult, ești anorexică, numai tu ştii ce este în inima ta, cu suferinţele tale”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, în timp ce alte persoane au complimentat-o: ”Arăţi minunat. Te admir mult.”, ”Eşti cea mai frumoasă.”, au fost mesajele fanilor, pentru Nicoleta Guță, care a slăbit peste 60 de kilograme.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.