15/07/2024

Cântărețul Ionuț Fulea a slăbit 40 de kilograme, iar acum spune tuturor ce dietă a ținut. „Nu mai ajungeam la șireturi”

Câtărețul Ionuț Fulea a slăbit 40 de kilograme, iar acum spune tuturor ce dietă a ținut. Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică populară a povestit în direct la Kanal D cum era viața lui înainte de a scăpa de kilogramele în plus.

Câtărețul Ionuț Fulea a slăbit 40 de kilograme, după ce ajunsese să cântărească 126 de kilograme și nu se mai putea mișca.

Câtărețul Ionuț Fulea a slăbit 40 de kilograme, iar acum este unul dintre cei mai sexy cântăreți de muzică populară

„Inainte nu rezistam foarte mult in picioare, ma durea foarte tare spatele. Acum nu mai am nicio problema. Nu puteam sa merg 100 de metri. Am slabit 40 de kilograme in aproape 10 luni!

M-a prins foarte tare aceasta febra, a cunoasterii corpului uman, a modului de alimentatie! Nu stiu daca voi fi un bun trainer, dar imi doresc aceasta educatie pentru mine. Tot ceea ce dobandesc vreau sa impartasesc! Am avut 126,1 kilograme. Nu ajungeam la sireturi. In vara m-am dus la un spectacol, m-am intalnit cu impresarul. Mi-a spus ca un prieten specialist in nutritie care vine la Deva. Am luat numarul de telefon, am luat legatura cu el. Am facut analize, m-am prezentat la data convenita.  Dieta este adaptata la profilul meu, fac totul in functie de programul meu profesional. Nu mai puteam sa dorm. Am eliminat legumele cu indice glicemic ridicat! Toti cei care isi doresc sa faca asta trebuie sa se sfatuiasca cu un specialist. Am voie sa mananc din cand in cant ce vreau eu. Am facut-o foarte rar!

Dimineata mananc o budinca, indulcita cu stevia, un mar. Eu imi iau carbohidratii din mere. La gustare mananc ciocolata sau biscuiti, tot asa, fara zahar. Dar totul este calculat! Nu am patit nimic, nu am avut nicio problema. La efort, ma simteam obosit, dar in acelasi timp aveam energie si nu ma puteam opri”,  a spus Ionuț Fulea la Kanal D.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *