16/09/2021

Vești bune: românii nu mai depind de programul operatorilor când trimit bani internațional!

Ai alergat vreodată să prinzi deschis la bancă sau la vreun ghișeu? Ți-ai luat liber în pauza de masă să mergi să trimiți bani acasă sau ai plecat mai devreme de la serviciu?

Dacă atunci când vrei să trimiți bani acasă sau internațional depinzi de programul de lucru al funcționarilor, trebuie să știi că TransferGo tocmai a lansat o nouă opțiune de transfer de bani prin care ai banii cu prioritate la destinație: a doua zi dimineața! Fără să mai alergi pe drumuri ca să-i trimiți, fără să mai consumi din timpul pauzei de masă.

Compania numește cea mai nouă opțiune de transfer de bani Expres și garantează livrarea a doua zi lucrătoare de la 10am, pentru rezervările efectuate între 17:30 și 7 dimineața.

TransferGo vine în ajutorul celor care lucrează în schimburi și la ore neobișnuite sau a celor care nu pot să își ia o pauză pentru a face transferul.  Opțiunea nouă oferă posibilitatea ca aceștia să trimită bani care ajung la destinație în ziua următoare, iar livrarea garantată înainte de ora 10 este perfectă pentru transferuri urgente.

Livrarea expres este un mare plus față de opțiunile disponibile pe piață pentru cei plecați la muncă în străinătate care trimit bani deoarece permite ca transferurile să fie făcute în afara orelor de lucru ale băncilor și furnizorilor obișnuiți.

Deși au lansat transferul de bani în timp real de anul trecut, TransferGo își continuă misiunea de a oferi muncitorilor migranți și mai multă flexibilitate pentru transferuri internaționale de bani rapide, ușoare și ieftine

„Vrem să oferim oamenilor care lucrează în străinătate posibilitatea de a trimite bani acasă și internațional în modul cel mai ușor pentru ei.”, a spus Guste Sadaunykaite, managerul de Comunicare la TransferGo. „Toate serviciile noastre sunt mai avantajoase decât ale băncilor sau alte servicii cash. Anul trecut am introdus transferuri de bani aproape în timp real, care au fost întâmpinate cu o cerere mare. Această nouă opțiune va oferi clienților noștri mai multe alternative și mai multă flexibilitate în privința momentului în care se primesc banii, iar în felul acesta le oferim chiar mai mult control asupra finanțelor lor și a transferului. ”

Opțiunea de livrare Expres este acum disponibilă pentru transferuri peste tot în Europa și costă doar £2.99 indiferent de suma trimisă, iar cursul valutar este unul excelent. Pentru cei care nu sunt presați de timp, transferul standard este de doar 0.99 comision fix de transfer.

TransferGo este o companie FinTech cu sediul în Londra (Canary Wharf, Level39) fondată de către antreprenori la rândul lor plecați de acasă în străinătate, companie care a transformat viețile a zeci de mii de imigranți din Marea Britanie, oferind un serviciu de transfer de bani sigur, în timp real și la prețuri foarte mici. În doar patru ani, TransferGo i-a ajutat pe aceștia să economiseasca peste 3 milioane de lire și și-a extins oferta de transfer internațional de bani ieftin, rapid și sigur în mai mult de 45 de țări din întreaga lume.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.