29/05/2024

Delia, șocată de un italian pe scena iUmor. “A fost nebun, cu umor și…sânge”

Delia, șocată de un italian pe scena iUmor. Bărbatul i-a cerut vedetei să fie asistenta lui, moment în care lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Delia, șocată de un italian pe scena iUmor.  Un magician italian vine direct de la Bergamo special pentru cea de a opta ediție a emisiunii „iUmor”, care va fi difuzată duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30.

Delia, șocată de un italian pe scena iUmor. “A fost nebun, cu umor și…sânge”

Delia, șocată de un italian pe scenna iUmor

Am văzut foarte multe numere la iUmor, mi-a plăcut foarte mult emisiunea, i-am urmărit pe magicieni, pe comici și am zis să vin și eu să fac magie în România”,  spune concurentul înainte de a urca pe scenă. El o roagă pe Delia să fie asistenta lui, iar numărul o va uimi, dar o va și speria pe jurată. „Mulțumim și nu încercați asta acasă”, îi va îndemna Delia pe telespectatori după ce se va termina momentul. „A fost destul de nebun, zbaghiu, cu energie bună, cu umor și cu …sânge”,mai adaugă Delia.

De altfel, nu este pentru prima dată când Delia a fost lăsată mască de unul dintre concurenți. În edițiile trecute, artista a trecut din nou prin emoții mari.

Tot în aceeași edișie, tematica satului va fi adusă la oraș sau mai bine zis în platoul emisiunii „iUmor”. Primul care va încerca să-i surprindă pe jurații Delia, Bendeac și Cheloo va fi un tânăr care va veni la „iUmor” cu povestirea „Dimineața în sat”, un număr de stand-up însoțit de cele mai neașteptate sunete ale animalelor și păsărilor din ogradă. Mihai Bendeac va râde cu lacrimi, suprinzându-i chiar și pe colegii lui de jurizare.

Eu simțeam că mă sufoc, simțeam că mi se face rău de râs”, va spune Mihai la finalul numărului. Cum va reacționa concurentul și ce vor spune Delia și Cheloo, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 20:30 la Antena 1.

Post-ul Delia, șocată de un italian pe scena iUmor. “A fost nebun, cu umor și…sânge” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *