25/01/2022

Unul dintre tinerii arși de vii în accidentul din Timiș urma să devină tată. Un bebeluș se va naște peste o lună

Unul dintre tinerii arși de vii în accidentul din Timiș urma să devină tată. Florin trebuia să devină părinte peste o lună pentru că iubita sa, care a scăpat cu viață din oribilul accident, va aduce pe lume un bebeluș. Soarta a făcut însă ca tânărul să moară, alături de o adolescentă de doar 16 ani, în nenorocirea care a avut loc duminică seară în urma unei glume proaste între prieteni.

Florin și-a lovit amicul, care conducea sub influența drogurilor. Mașina, în care se aflau cu toții, a luat foc, după ce a lovit cu putere un nuc de pe marginea drumului.

Laurențiu Petruș, un tânăr de doar 19 ani, este martorul cheie și eroul care i-a scos pe șofer și pe fata din dreapta, o adolescentă de 17 ani, din mașină. El a încercat din răsputeri să-i scoată pe ceilalți doi tineri din autoturismul cuprins de flăcări, duminică seară, în apropierea comunei Fibiș, scrie observator.tv.

„Strigau „ajutor”, dar nu am mai avut cum. Nucul a blocat cealaltă uşă, astalaltă a luat foc!”, a povestit tânărul.

Unul dintre tinerii arși de vii în accidentul din Timiș urma să devină tată. O fată dintr-un centru de plasament a murit carbonizată

Kasandra, o fată de 16 ani, fără părinţi, şi Florin, un tânăr care urma să devină tată. O glumă, pornită ca între prieteni, le-a adus sfârşitul.

„De ce nu ai încercat să îi ajuţi? Am încercat! Şi nu ai reuşit? Nu! Aveai viteză? Nu! Şi, atunci, cum ai derapat? Mi-a dat cu palma peste faţă! -Cine ţi-a dat? Cel din spate? Da! V-aţi certat? Da!”, a spus șoferul care a provocat accidentul.

Unul dintre tinerii arși de vii în accidentul din Timiș urma să devină tată. Un bebeluș se va naște peste o lună

Florin a murit în accidentul din Fibiș | sursă foto: observator.tv

Tudor, șoferul, în vârstă de 20 d eani, susține că a fost lovit de amicul său. Florin i-a reproșat că nu o conduce pe Kassandra la centrul de plasament. Fata era în învoire și întârziase. Șoferul însă voia să meargă la o petrecere. Fără experiență la volan și aflat sub influența drogurilor, a ieșit în decor. Mașina, în care se aflau cei patru prieteni, a lovit violent o bancă, a spulberat un copac și a luat foc după ce s-a izbit de un al doilea arbore.

Kassandra urmează să fie înmormântată, cel mai probabil, de cei de la centrul de plasament.

Un copil se va naște fără tată. Iubita lui Florin, care a scăpat cu viață în urma oribilului accident, este însărcinată și va aduce pe lume un bebeluș peste o lună.

Între timp, Dan Ioan Tudor, șoferul de 20 ani, care a provocat nenorocirea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Unul dintre tinerii arși de vii în accidentul din Timiș urma să devină tată. Un bebeluș se va naște peste o lună

Șoferul a fost dus în arestul poliției
sursă foto: tion.ro

Acuzațiile sunt de ucidere din culpă, conducerea sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului, dar și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

sursă foto: opiniatimisoarei.ro

Post-ul Unul dintre tinerii arși de vii în accidentul din Timiș urma să devină tată. Un bebeluș se va naște peste o lună apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.