18/07/2024

Ce cadou a primit Mădălina Ghenea. E extrem de încântată

Ce cadou a primit Mădălina Ghenea. Actrița a primit un dar cu totul special de la o pictoriță.

Mădălina Ghenea este una dintre româncele care au reușit să se impună pe scena artistică din străinătate. Vedeta se bucură de mare succes în afara granițelor țării, atât ca actriță, cât și ca model.

Vedeta, care s-a iubit cu bărbați celebri și bogați, a devenit mămică pentru prima oară la începutul acestei luni. A adus pe lume o fetiță, din relația pe care o are cu Matei Stratan, cel cu care a rămas însărcinată încă din prima lună după ce au format cun cuplu.

 

Ce cadou a primit Mădălina Ghenea. Un tablou cu ea

Acum că a devenit mămică, Mădălina Ghenea este răsfățată de toată lumea. De curând, vedeta a primit un frmos tablou de la pictorița Simona Ciglenean. Tabloul o înfățișează pe Mădălina Ghenea așa cum a pozat ea la un moment dat pentru un pictorial, cu un turba pe cap.

„Mulțumesc! Thank you! @simonaciglenean”, i-a mulțumit Mădălina Ghenea artistei pe pagina sa de pe o rețea de socializare, acolo unde a postat și o poză cu cadoul primit.

Post-ul Ce cadou a primit Mădălina Ghenea. E extrem de încântată apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *