29/05/2024

VIDEO EXCLUSIV/ Toni Grecu are interzis la băutele „divertișilor”. Cristi Grețcu i-a adunat la șpriț doar pe colegii de suflet

Zilele trecute, comedianul Cristi Grețcu și-a serbat ziua de naștere, prilej pentru a-i aduna la aceeași masă pe membrii grupului Divertis, care au fost considerați ani la rând cei mai buni umoriști din România. Dintre aceștia a lipsit, însă, Toni Grecu, cel despre care se spunea că ar fi liderul trupei.

În 1981, Toni Grecu punea bazele grupului Divertis, trupă care în 2009 o lua pe drumuri separate. Deși nu se mai înțelegeau din punct de vedere profesional, nimeni nu s-ar fi așteptat ca prietenia lor să se destrame peste noapte. Se pare însă că acest lucru s-a întâmplat, iar Toni Grecu nu mai este în grațiile niciunuia dintre membrii fondatori. Dovadă că, vineri seara, Cristian Grețcu și-a serbat ziua de naștere în format restrâns alături de Silviu Petcu, Doru Antonesi, Cătălin Mireuță, Doru Pârcălabu și Paula Chirilă, nici urmă de Toni.

Băieții din noul Divertis nici că i-au simțit lipsa și nici nu au pomenit numele lui, ci s-au distrat pe cinste chiar și fără cel cu care au fost prieteni mai bine de 30 de ani. Chiar dacă nu au ieșit deloc la dans, ținând cont că au cerut în mod expre ca pe fundal să fie parodiile făcute de ei pe melodii celebre, gașca Divertis s-a simțit extrem de bine întreaga seara.

Membrii grupului Divertis au plecat pe „șapte cărări”

Petrecerea a fost una de pomină, dovadă că soțiile actorilor s-au chinuit destul de mult să-i ridice de la masă. Când în sfârșit credeau că reușesc să-i urnească, bărbații făceau din nou grup și depănau amintiri.

Reporterii Libertatea i-au filmat în momentul în care se pregăteau de plecare, însă nu se voiau duși. Chiar dacă încercau să le demonstreze partenerelor de viață că sunt capabili să mai continue cheful, femeile le explicau că au exagerat cu alcoolul și că este vremea să se retragă spre case.

Cel mai „șifonat” a fost Silviu Petcu care, la un moment dat, își pierduse puțin echilibru. Cu toate că erau vizibil sub influența licorii lui Bahus, comedianții erau la fel de amuzanți ca pe scenă și nu deranjau cu nimic pe ceilalți clienți ai restaurantului.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *