18/04/2024

Ce făcea Lidia Buble în timp ce iubitul ei se afla la fosta soție. “Acel moment în care…”

Ce făcea Lidia Buble în timp ce iubitul ei se afla la fosta soție. Ei bine, artista a petrecut weekend-ul cu unul dintre nepoții săi. Răzvan Simion  a mers la Timișoara , unde și-a sărbătorit băiețelul, pe Tudor.

Lidia Buble nu  a pierdut vremea așa că s-a distrat împreună cu unul dintre nepoțeii ei, de la care a învățat să joace…Kendama.

Ce făcea Lidia Buble în timp ce iubitul ei se afla la fosta soție. “Acel moment în care…”

Ce făcea Lidia Buble în timp ce iubitul ei se afla la fosta soție, la Timișoara

„Dă la mătușa sa-ti arate cum stă treaba cu kendama . Acel moment cand te faci de râs in fața nepotului„,  a scris amuzată Lidia Buble pe Facebook.

Răzvan Simion n-a vrut să rateze sub nicio formă unul dintre cele mai frumoadse momente din familia sa. „Matinalul” și-a aniversat fiul, Tudor, în urmă cu câteva zile. Astfel că a dat o fugă în weekend la Timișoara, pentru a-l sărbători cum se cuvine pe „puiul cu ochi de cărbune”, cum își alintă el băiețelul.

Post-ul Ce făcea Lidia Buble în timp ce iubitul ei se afla la fosta soție. “Acel moment în care…” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *