25/06/2024

EXCLUSIV. Cosmina Păsărin intră în Fort Boyard cu fostul iubit: «Eu încă aștept ca George să mă ceară de soție»

Cosmina Păsărin face declarații surprinzătoare despre George Vintilă, la mulți, mulți ani după ce s-a despărțit de el! Frumoasa brunetă, care a fost iubita DJ-ului în urmă cu mai bine de 10 ani, pare să nu s-a “vindecat” de dragoste…

Una din cele mai neașteptate decizii ale producătorilor “Fort Boyard” a fost cooptarea a doi foști iubiți și plasarea lor în aceeași echipă: Cosmina Păsărin (35 de ani) și George Vintilă (47 de ani). Cosmina, care și-a făcut intrarea în showbiz cu emisiunea  “Vara ispitelor”, a format un cuplu cu realizatorul radio vreme de 3 ani și jumătate, iar drumurile li s-au despărțit prin 2005.

După ce, în primăvară, a spus “cea mai mișto vedetă masculină cu care am fost e George Vintilă”, bruneta “lovește” din nou, cu declarații mai mult sau mai puțin… directe, exclusiv pentru Libertatea. Zilele trecute, ea a explicat și de ce e în continuare singură.

Libertatea: Nu e un secret pentru nimeni că ați fost iubiți. Cum a fost revederea? Au existat momente ciudate sau există în continuare chimie?

Cosmina: Revederea a fost foarte plăcută și mă bucur că am avut ocazia de a ne reîntâlni. Nu au existat momente ciudate, din contra, totul a decurs foarte natural.

George: Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorba de momente ciudate.

Ați păstrat legătură în tot acest timp sau fiecare și-a văzut de viață lui și nu ați mai vorbit?

Cosmina: În tot acest timp, au existat și momente în care ne-am mai intersectat, dar și perioade în care nu am mai păstrat legătura. Nu-i rău. Am avut ce povesti în momentul în care ne-am reîntâlnit.

George: Adevărul e că am fi putut să ne vedem mai des, au fost perioade lungi în care nu mai știam ce facem, dar cred că și despre asta e prietenia de durată. Să regăsești plăcerea revederii indiferent de intervalul de timp scurs, nu?!

Ați stat mult de vorba, la prima întâlnire prilejuită de “Fort Boyard”?

Cosmina: Bine ați zis, am stat muuuuult de vorbă! Așa facem de fiecare dată.

George: Da, poveștile sunt întotdeauna binevenite, mai ales când sunt în paralel cu pregătirea pentru un proiect nou și complex, precum “Fort Boyard”. E un mix bun de oameni faini, turație pentru competiție, amintiri, râsete…

Cum va explicați faptul că nici unul dintre voi nu s-a căsătorit până azi?

George: Timpul pare a fi cel care face diferența. La mine a venit devreme experiența căsătoriei și nu a fost în totalitate plăcută, poate asta a avut un impact pentru ce nu avea să se întâmple mai târziu… Legat de Cosmina și de motivele pentru care nu e încă măritată, mi-ar fi mai ușor să mă pronunț dacă aș fi mentalist 🙂 Îi dau legătura.

Cosmina: Eu încă aștept că George să mă ceară de soție. Glumesc, evident! Căsătoria reprezintă un pas important și cred că încă nu a venit momentul că eu să fac acest pas. Toate la timpul lor.

Prin primăvară, Cosmina spunea: “Cea mai mișto vedetă masculină cu care am fost e George Vintilă. Am avut o relație foarte frumoasă de vreo 3 ani și jumătate”. O reacție, George?

George: Mulțumesc frumos! Mai puțin pentru termenul de vedetă, nu mă prea regăsesc în el…

Cosmina: Mențin declarația făcută! George este un om special, un om echilibrat, iar relația noastră a reprezentat pentru mine o etapă frumoasă și importantă din evoluția mea. Chiar și acum, după atâția ani, îmi reamintesc cu mare plăcere de acea perioada.

Cosmina Păsărin face declarații surprinzătoare despre George Vintilă: au planuri împreună! «Ne gândeam la un proiect comun»

Există o posibilitate, cât de mică, să reluați povestea?

George: Nu se știe ce se va întâmplă în viitor. Ce pot să spun e legat de prezent. Suntem bine așa!

Cosmina: În prezent, ne bucurăm de prietenie, comunicăm destul de des și suntem foarte bine așa.

Întorcându-ne la “Fort Boyard”, care sunt probele care v-au dat cele mai multe bătăi de cap? Umblă vorba că unii dintre voi au avut de mâncat gândaci, șerpi…

Cosmina: Deși probele prin care am trecut nu au fost deloc ușoare – au fost mult mai dificile decât aș fi crezut, eu am trecut printr-o multitudine de stări -, experiența trăită acolo a fost foarte intensă și îmi voi aminti de ea cu mare plăcere. Nu ai zilnic ocazia de a participa la un astfel de show și mă bucur că mi s-a oferit această oportunitate.

George: Nu, nu a mâncat nimeni șerpi, dar la gândaci a fost o altă treabă… Respect pentru colegii mei! Aș face oricând, mult mai ușor, un bungee, o tiroliană cu capu’n jos…

Ce planuri aveți – împreună, separat, cum vreți voi… – pentru toamna asta?

Cosmina: Eu am avut o vara destul de încărcată, iar acest sezon îl voi continuă în același ritm, deoarece voi fi gazda unor evenimente care se vor desfășura în București și în țară. Ne gândeam să începem chiar și un proiect împreună. Va vom ține la curent.

George: Ne gândeam la un proiect comun, dar nici în stadiu de proiect nu e… ne gândeam! În rest, de toamnă… zacuscă, murături, dulcețuri…

George Vintilă escaladează peretele fortăreței la zeci de metri deasupra apei!

Din cea de-a cincea echipă care intră în Fort Boyard (duminică, 29 octombrie 2017) mai fac parte, pe lângă Cosmina și George, Anna Lesko, Cornel Ilie și luptătorul K1, Andrei Stoica. Echipa se numește “Cinci ca unul” și va trebui să treacă, pentru a se întoarce acasă cu o parte cât mai mare din averea lui Pere Fouras, prin câteva probe precum “Pus la zid”, “Mormanul de gunoi” sau “Șoarecii”.

George Vintilă trebuie să escaladeze peretele exterior al fortului, la zeci de metri deasupra apei, pentru a putea câștiga o cheie! “A fost totul la limită, am avut niște prize care nu prea mi-au convenit și era să cad de vreo două ori. Senzația că ești pe punctul de a cădea e unică, te trece așa ca un fior din cap până în picioare”, a spus George.

Anna Lesko face echilibristică în proba “Cilindrii”, iar Cornel Ilie și luptătorul K1, Andrei Stoica, gustă dintr-o “bunătate” pregătită de Chef Sadique, un preparat care le dă fiori celorlalți colegi de echipă…


VIDEO EXCLUSIV/ Gina Pistol, despre noul ei look. ”Jur că nu am photoshopat nimic. M-a certat și mama…”


 

Post-ul EXCLUSIV. Cosmina Păsărin intră în Fort Boyard cu fostul iubit: «Eu încă aștept ca George să mă ceară de soție» apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *