25/10/2021

Fosta gimnastă Monica Roșu e mai frumoasă ca niciodată!

Fosta gimnastă Monica Roșu e mai frumoasă ca niciodată! Prezentatoarea știrilor sportive de la TVR 2 a realizat o ședință foto, fiind ambasador de imagine ale unor produse profesionale pentru păr.
La 4 ani a început pregătirea în gimnastica artistică, la 9 ani a participat la primul turneu internațional, la 17 ani a devenit dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena, iar la 30 de ani, încă neîmpliniți, este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune din România.
Monica Roșu s-a transformat din micuța gimnastă ce scria istorie pentru sportul românesc într-o femeie de succes, ce își împarte viața între cariera în televiziune, ședințe foto, proiecte de afaceri și viața de cuplu.
În luna mai, Monica se pregătește să schimbe prefixul vârstei sale, deși nimeni nu îi dă mai mult de 25 de ani.
O echipă întreagă de profesioniști s-a ocupat ca acest pictorial să iasă perfect. Machiajul și frumusețea părului au fost asigurate de tânărul hairstilist Dani Voicu de la Yofi Hair Academy, stilizarea ținutelor a fost realizată de cunoscuta stilistă Eniko Szanto, decorurile au fost gândite de specialistul în design exterior, Adrian Mărgean, fondatorul proiectului Rugvity Home.
Printre ținutele pe care Monica le-a purtat s-au aflat obiecte vestimentare de la Guess și Perpetuum Mobile Fashion, dar și din garderoba personală.
La 30 de ani, pe care îi va împlini în data de 11 mai, frumoasa campioană olimpică este hotărâtă să-și îmbunătățească și stilul alimentar.
Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.