23/02/2024

Cea mai tandră ipostază de familie cu Lora și fratele său. „Până la urmă eu sunt sora mai mare”

Cea mai tandră ipostază de familie cu Lora și fratele său. Cântăreața are o relație foarte apropiată cu fratele ei, Vlad.

Lora a petrecut Paștele alături de familia sa. Artista și-a pierdut un frate, dar mai are unul, pe nume Vlad, de care este foarte apropiată.

Vedeta, pe numele ei real Laura Petrescu, a fost fotografiată într-o ipostază plină de tandrețe alături de fratele ei, Vlad Petrescu, care este un tânăr înalt și atrăgător.

 

Cea mai tandră ipostază de familie cu Lora și fratele său. „Momentul ăla când trebuie să stai la pupat”

Lora, care a fost căsătorită cu actorul de comedie Dan Badea, a fost surprinsă chiar în momentul în care îl săruta cu foc pe obraz pe fratele ei, Vlad.

„Momentul ăla când TREBUIE să stai la pupat. Până la urmă eu sunt sora mai mare și te pup cât vreau! ? Tzini mamică ???? ❤ #vladpetrescu #mybro #PasteFericit #HristosaInviat #familia”, a comentat Lora lângă una dintre cele mai frumoase ipostaze soră-frate.

Post-ul Cea mai tandră ipostază de familie cu Lora și fratele său. „Până la urmă eu sunt sora mai mare” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *