18/06/2021

Alina Pușcaș a plecat în vacanță. „Franța pare frumoasă”. Cum s-a pozat alături de iubit

Alina Pușcaș a plecat în vacanță, împreună cu iubitul ei. Cei doi și-au lăsat copiii acasă și au plecat pentru câteva zile în Franța. Vedeta a postat pe contul de socializare, imagini de la schi.

Alina Pușcaș a plecat în vacanță, în Franța și pare cucerită de locul pe care l-a ales. Franţa pare să fie într-adevăr frumoasă… acelaşi lucru îl pot spune despre aceşti doi schiori”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.

Alina Pușcaș a plecat în vacanță cu tatăl copiilor ei

„Iar ați plecat?”, „Ce frumos. Vacanță plăcută”, „Să vă relaxați”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali. Alina Pușcaș a născut în luna octombrie a anului trecut, o fetiță perfect sănătoasă. Ea mai are un băiețel, pe nume Alexandru, din relația cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu.„Sunt foarte fericită! Micuța este foarte cuminte și drăgălașa. Mă simt mult mai bine decât la prima naștere și mi-am revenit foarte repede după operație”, spunea prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva!”, imediat după ce a născut.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.