25/06/2024

Irina Margareta Nistor a slăbit mult. Cum arată acum critucul de film

Irina Margareta Nistor a slăbit mult, iar cea mai recentă apariție a criticului de film este dovada clară. Aceasta a participat la un eveniment organizat la Ateneul din Iași, pe 10 mai.

Irina Margareta Nistor a slăbit mult, în urma unei schimbri radicale de alimentație. Criticul de film a postat o imagine pe contul de socializare în care apare total schimbată.

Irina Margareta Nistor a slăbit mult, iar fanii au felicitat-o imediat

„La Ateneul din Iași, lângă Florile de la Azaleea,  înainte de o petrecere regală, ca-n filme, la Underground, de 10 Mai, în cadrul SFR, ediția 8!”, a scris Irina Margareta Nistor. Recent criticul de film a dezvăluit că, la naștere, a fost la un pas de moarte, după ce a făcut o boală gravă.

“Era o maternitate în Drumul Sării. M-am amuzat dintotdeauna pentru că am urât sarea de când mă ştiu, – îmi place foarte tare gustul iute, dar detest sarea. Din povestirile mamei, a urmat o perioadă extrem de dramatică, în care nimeni nu ne-a dat nici o şansă. Dar se spunea și că, tot timpul, tot răul este spre bine, că, de fapt, cineva care este cât-pe-aci să dispară şi apoi se întoarce, înseamnă că a venit cu o treabă pe lumea asta. Medicii le spuneau părinţilor să facă alt copil, că sunt tineri şi pot face altul”, a povestit Irina-Margareta Nistor.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *