18/04/2024

Andreea Bălan s-a refăcut complet după naștere. Cât de bine arată artista. S-a îmbăcat în cea mai scurtă fustă și a ieșit în parc

Andreea Bălan s-a refăcut complet după naștere.Dovada stă în cele mai recente apariții ale artistei. Astăzi a fost zi de vară, astfel că vedeta și-a pus o fustă scurtă, o pereche de sandale și a ieșit în parc cu Jack, patrupedul său.

Andreea Bălan s-a refăcut complet după naștere, iar ultima imagine făcută publică pe contul de Facebook a stârnit admirația prietenilor virtuali. Interpreta a profitat din plin de vremea frumoasă și s-a relaxat în parc. „Cei care te invata despre umanintate, nu sunt intodeauna oameni”, a scris Andreea în dreptul fotografiei.

Andreea Bălan s-a refăcut complet după naștere și e mai sexy ca niciodată

Internauții nu au trecut cu vederea ținuta provocatoare și sandalele cu toc înalt ce i-au pus în valoare silueta perfectă. „Andreea, arăți perfect. Ai slăbit”, „Ce frumos. Arăți minunat”, „A venit vara, îmi plac sandalele tale”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe contul de socializare. Recent, Andreea Bălan și George Burcea și-au botezat fetița.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *