29/11/2021

Unul mai….mărțișor decât altul! De 8 martie, Dorian Popa și Nick (N&D) se bat pe satisfacția femeilor cu aceleași arme

Doamnele și domnișoarele care-și doresc un 8 martie cu bărbați sexy și stripease masculin sunt mai bulversate ca niciodată. În oraș sunt expuse două afișe pentru același eveniment, fiecare cu alt cap de afiș, unul anunță concert Dorian Popa iar celălalt Nick (N&D).

Ambele concerte au aceeași ”garnitură”, trupa de striperi Flamingo Boys care au misiunea cea mai grea, să le împace pe potențialele fane ale idolului adolescentelor din întreaga țară, și puriul rapper ce a lansat-o pe Delia, în duo-ul muzical al anilor 2000, N&D.

 

Fapt fără precendent în grădina show-urilor de la noi, potențialele spectatoare –căci, la spectacolol de 8 martie, intrarea este permisă exclusiv doamnelor și domnișoarelor- au motive de păruială și pentru că prețurile biletelor sunt diferite pentru fiecare variantă de solist.

Față de Dorian Popa, Nick, pe numele său Nicole Marin, chiar dacă nu nu s-a mai auzit nimic de el de 10 ani, când a îngopat și titulatura ”N&D”, este un pic mai scumpuț. Dorian Popa, cel care rupea inimile adolescentelor din întreaga țară cu trupa fenomen LaLa Band și prin apariția sa în serialul Pro TV  ”Pariu cu viața”, a căpătat experiență în a-și expune musculatura în show-uri interzise bărbaților alături de o altă trupă de stripperi, Taboo Boys, alături de care s-a ”dezgolit” de mai multe ori.

Pe post de ”Mărțișor”, pe 8 martie, Dorian Popa (28 de ani), și-a schimbat imaginea de cumințel după ce și-a umflat mușchii în sălile de fitness și a scos piesa ”Lasă cucu-n pace” (imediat după participarea sa la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” al Pro TV. În drumul său de a face echipă cu striperi, Dorian a obținut premiul ”Bărbatul de succes al anului 2014” (Gala Celebrity Awards).

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.