30/11/2021

Liviu Vârciu, cerere în căsătorie la Zaza Sing. Prezentatorul tv a prins curaj

Liviu Vârciu, cerere în căsătorie la Zaza Sing, emisiune ce o prezintă de doar câteva zile.  E poate unul dintre cei mai cunoscuți burlaci de la noi, iar simțul umorului îl face să aibă cele mai amuzante replici pe seama propriului statut.

Liviu Vârciu, cerere în căsătorie la Zaza Sing.  Acesta este foarte relaxat atunci când vorbește despre el și nu se ferește să se amuze pe seama faptului că nu are noroc în dragoste.

Liviu Vârciu, cerere în căsătorie la Zaza Sing

Liviu Vârciu, cerere în căsătorie la Zaza Sing în fața tuturor

Iar vederea oricărei domnișoare atrăgătoare îl face mereu să pară extrem de interesat: așa se face că în ediția „Zaza Sing” de miercuri, 12 aprilie, simpaticul prezentator va avea un schimb de replici haios cu una dintre concurentele emisiunii, dialog care va culmina cu o cerere în căsătorie. Când aude că frumoasa brunetă care vine în concurs a terminat două facultăți, Liviu o întreabă scurt: „Vrei să fii soția mea?”.

 

Post-ul Liviu Vârciu, cerere în căsătorie la Zaza Sing. Prezentatorul tv a prins curaj apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.