29/11/2021

Simona Halep, în pericol! Pe terenurile de la Miami umblă șopârle uriașe / GALERIE FOTO & VIDEO

Simona Halep, în pericol! Pe terenurile de la Miami umblă libere șopârle uriașe. Imagini nemaivăzute pe un teren de tenis.

Imagine unică pe o arenă de sport, miercuri noapte, puțin după miezul nopții în România. O iguană de dimensiuni considerabile (circa o jumătate de metru) a pătruns pe teren, la meciul Jiri Vesely (Cehia) – Tommy Haas (Germania), din primul tur al turneului Masters 1.000 de la Miami (premii totale de 6.993.450 de dolari). S-a întâmplat pe terenul 1 din cadrul complexului din Florida.

Șopârla s-a agățat de tabela de marcaj, apoi a umblat nestingheră pe teren. Au trecut câteva minute până când a fost capturată și scoasă în afara suprafeței de joc.

 

În tot acest timp, meciul a fost întrerupt (scorul partidei Vesely – Haas era 6-7 (5), 6-3, 3-3), iar la un moment dat, Haas (38 de ani) a luat telefonul mobil și și-a făcut selfie cu iguana (foto). Arbitrul de scaun i-a atras imediat atenția să-și pună telefonul înapoi în geantă.

 

După cum reiese din înregistrarea făcută ineditului moment, oficialul a căutat să-l convingă pe ceh că iguana nu este periculoasă, însă nu a reușit să-l înduplece să-și reia locul în zona lui de teren. Vesely (foto) este finalistul din 2015 de la turneul ATP 250 ”BRD Năstase-Țiriac Trophy”. A cedat atunci, în ultimul act, în fața spaniolului Guillermo Garcia-Lopez.

epa05864654 Jiri Vesely of the Czech Republic in action against Tommy Haas of Germany during a first round match at the Miami Open tennis tournament on Key Biscayne, Miami, Florida, USA, 22 March 2017. EPA/ERIK S. LESSER

Vesely, 23 de ani și locul 54 ATP, s-a impus (7-5 în setul decisiv) în fața lui Haas (locul 1.022 la simplu), aflat aproape de momentul retragerii din circuitul profesionist. Haas a fost beneficiarul unui wild-card la competiția de la Miami.

Simona Halep o înfruntă, în turul doi de la Miami, pe Naomi Osaka.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.