20/10/2021

Simona Sensual a făcut dezvăluiri despre relația cu Maharu. „Cea mai toxică relație a mea”

Simona Sensual a făcut dezvăluiri despre relația cu Maharu. Starleta a vorbit, după mulți ani, despre legătura tumultuoasă pe care a avut-o cu bărbatul.

În urmă cu ani, Simona Sensual, pe numele ei real Simona Suhoi, a avut o relație tumultuoasă, presărată cu multe scandaluri cu interlopul Nicu Maharu.

Multă vreme, starleta nu a vorbit despre această legătură, însă acum a făcut mărturisiri pentru o emisiune de la kanal D.

Simona Sensual a afirmat că legătura cu Nicu Maharu, care este recunoscut și pentru că e plin de tatuaje, este singura din viața ei pe care o regretă.

„Cea mai toxică relație a mea a fost cea cu Maharu, nu aș mai repeta această relație. A trecut mult timp de atunci. Acum e ca și cum nu a fost acea relație.
 
Am trecut usor peste despărțirea de el pentru că am avut noroc să cunosc o altă persoană care m-a învățat să iubesc. M-a ajutat foarte mult să mă schimb. Mi-a dat și liniște, stabilitate. Mi-e ciudat să vorbesc despre ceva ce a fost șters”, a spus ea.

 

Simona Sensual nu crede în sufletul pereche

„Nu am fost niciodată geloasă pentru că întotdeauna am fost mulțumită de mine. Însă, eram mai impulsivă, temperamentală.
 
Cel mai tare într-o relație mă enervează minciuna. Momentan sunt singură, dar nu și disponibilă… Sunt într-o pauză acum.
 
Nu cred în sufletul pereche. Poți avea o legătură cu un om, să te înțelegi bine, dar nu cred în suflet pereche”, a mai spus starleta.

Post-ul Simona Sensual a făcut dezvăluiri despre relația cu Maharu. „Cea mai toxică relație a mea” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.