22/01/2022

Cum face un stripper curățenia de primăvară. Cornel Păsat, gol și înarmat cu o…foarfecă

Cum face un stripper curățenia de primăvară. Ei bine, Cornel Păsat de la Flamingo Boys le-a arătat fanilor soluția. Acesta a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare la bustul gol, în timp ce curăță crengile unui copac din curtea casei.

Cum face un stripper curățenia de primăvară. Prietenii virtuali ai lui Cornel Păsat au avut astăzi parte de o surpriză de proporții. Streeper-ul de la Flamingo Boys a făcut senzație la bustul gol.

Cum face un stripper curățenia de primăvară…la bustul gol

„Am început cosmetizarea de primăvară „, a scris Cornel pe Facebook. „Să nu te bronzezi cu foarfecele pe tine”, „Sunt invidios, bravo Corneluș”, „Super”, sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

La începutul acestui an, Cornel Păsat și oana Roman au făcut schimb de replici acide unul la adresa celuilalt. Cei doi au avut o relație frumoasă în trecut.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.