05/06/2023

Primele declaratii ale Iuliei Ionescu, eleva olimpica fugita de acasa la Manastiri

Eleva olimpică de la Colegiul Sf. Sava, din Bucureşti, care a fost dată dispărută acum două săptămâni, şi găsită ulterior în timp ce se întorcea dintr-un plerinaj la mănăstiri, face primele declaraţii.

Iulia Ionescu şi-a băgat familia în sperieţi acum mai bine de două săptămâni, când, fără să anunţe, a luat calea mănăstirilor din Moldova, unde s-a dus într-u pelerinaj. Fata a fost căutată patru zile neîncetat, iar în cele din urmă găsită în timp ce se urca în trenul care ar fi urmat să o aducă de la Suceava la Bucureşti.

Dacă până acum toată lumea a aşteptat ca adolescenta, cu rezultate extraordinare la învăţătură, să explice care au fost motivele care au împins-o să ia această decizie. Fata a dat primul semn de viaţă pe Facebook, unde le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că este bine şi că a rămas aceeaşi fire optimistă pe care aceştia o ştiau.

“Până azi (n.red. – 20 februarie) a fost necesar să fiu în silenzio stampa din motive obiective. Le mulţumesc celor care au încredere în mine, care nu s-au lăsat influenţaţi de bazaconiile apărute în media. Sunt în continuare veselă şi senină, aşa cum mă ştiu toţi cei care mă cunosc. Mi-e dor de voi toţi! Nu scăpaţi de mine aşa uşor!”, a scris eleva pe profilul său de Facebook.

Iulia Ionescu, elevă olimpică la Colegiul Sf. Sava, a fost dată dispărută pe 12 februarie. Copila trebuia să ajungă la şcoală, însă profesorii au semnalat absenţa fetei, au anunţat părinţii, după care au fost înştiinţate şi autorităţile. Iulia a fost găsită după patru zile de căutări, într-un tren ce cirucla pe ruta Moscova-Bucureşti-Sofia, după ce a urcat în staţie, la Suceava.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *